Пред аромата на вкусни пържени закуски сутрин с чаша топъл чай малко

...
Пред аромата на вкусни пържени закуски сутрин с чаша топъл чай малко
Коментари Харесай

Спрете да пържите тестото с олио, гответе го така...

Пред аромата на вкусни пържени закуски сутрин с чаша топъл чай малко от нас могат да устоят. Често се поддаваме на тези тестени изкушения и по-късно сме обзети от виновност поради консумирането на пържени и нездравословни капризи. Но какво ще стане, в случай че има метод да се добави здравословен щрих към тези не толкоз здравословни гастрономически стремежи?

Не може да се отхвърли, че пържените храни не са изключително здравословни, само че има няколко метода, по които можете да намалите нанесените вреди от пърженето на тесто, за които научихме от .

Преминаването към органични студенопресовани масла може да бъде здравословната малка врата, която търсите. Студеното сплескване е способ за добиване на масло посредством механично смачкване на семена или ядки и добиване на изтласкване на маслото от тях посредством налягане. Този развой на добиване на масло оказва помощ да се запазят главните хранителни субстанции, което прави маслата чудесни за здравето.
 Мазнини, захар и сол: по какъв брой е потребно?  Мазнини, захар и сол: по какъв брой е потребно?  Мазнини, захар и сол: по какъв брой е потребно?  Мазнини, захар и сол: по какъв брой е потребно?
Тук ще споделим някои от изгодите за здравето от потреблението на студенопресовани масла за пържене на любимите бухтички и мекички:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР